Vore stilt ei stund

Eg har no fått skifta linsa på det andre auge òg. Og har begynt med lesebriller. Eg som alltid har teke ting nært, sidan eg har vore (svært) nærsynt, ser no absolutt ingenting på nært hald. Merkeleg!

Synet mitt er ikkje heilt som det skal endå heller, eg har fått etter-stær på begge augene, og ser gjennom eit skittent vindauga, omtrent som heime.. 😉 Etter-stær er visst enkelt å fikse på, med litt laser.

Fordi eg ikkje skal løfte eller bøyge meg, er eg sjukmeld frå jobb. Eg og tre åringen var på besøk i barnehagen min hin dagen, då konkluderte han med at eg kunne begynne å jobbe att, for han kunne vere med meg og løfte «babyane». Han følte seg stooor blant eit åringane, stas for ein veslebror!

Eg kjem sterkare tilbake, no nærmar det seg visst jul har eg høyrt, så då må eg vel plukke fram att julesangane mine att. Juletrall’en var ein Hit i barnehagen i fjor… Kanskje me skal ta den igjen i år òg?

klem,

-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.