Adventskalendar!

Jepp!! Som om eg ikkje har det travelt nok før jul, som alle andre, så har eg bestemt meg for å blogge i heile adventstida. Eit innlegg kvar dag. Ikkje so mykje sang, kanskje, men masse tips til kva ein kan gjere på i adventstida. Eg er ikkje ein spesielt julete person, eg er ikkje flink med pynt og fjas. Ungane får ferdigkjøpte kalendarar. Dette òg fordi eg tykkjer 24 pakkar i desember øydelegg litt av stasen med den ordentlege julafta, men eg er veldig lat i tillegg, eg gidd rett og slett ikkje stresse med å finne 72 pakkar og eg gidd vertfall ikkje plukke opp att alt rælet som eg har kjøpt. Men eg har lyst, kvart år, å få ei kjekk og koseleg adventstid. Av og til får me det til, litt, men stortsett er advent ei stressande tid med mykje styr.

Men i år har eg då altså plussa på eit stressmoment, som eg håpar vert kjekt, eg har planlagt eit stykkje fram over, og håpar siste rest kjem av seg sjølv.

Vegar i avisa

Minste mann var på forsida av julemagasinet til lokalavisa her denne veka, veldig stas for oss alle. Her er han i full konsentrasjon og bakar. Er han ikkje fin?

Håpar at du, viss du leser adventskalendaren min, anten skriv ein kommentar, «deler» den på Facebook eller gir meg tilbakemelding på ein annan måte. Det er alltid kjekt å vite at, eller om, nokon er interessert i det eg skriv. Sharing is caring.

Ha ei fin førjulstid, om du er julete eller ikkje.

-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.