Min adventskalendar; 10. desember – om klatring og hobbyar

snø

I dag har me greidd å få to festar! Det er avslutning på klatrekurset som eg og 8 åringen har gått på, OG julefest med klassen til 8 åringen. Så det vert ørlite klatrefest og heile klassefesten på oss.

Men kanskje skrive litt om klatring i dag, då? Eg er godt oppi 30 åra, men i haust begynte eg å klatre, 12 meter opp etter ein vegg med sele, heilt frivillig. Eg er ikkje spesielt veltrent, eg er ikkje ein liten røysekatt, men opp i veggen kom eg, og Brattkort fekk eg!

Klatring er kjempe moro! No ønskjer eg meg klatresele til jul, slik at eg kan halde den nye hobbyen min ved like. Me var fire vaksne og 4-5 ungar på kurset, og me var tre + tre frå mitt nabolag. No bur eg relativt urbant og sentralt til, i eit middels stort byggjefelt;

lauvhaug

Jepp, i den vesle krøllen med hus, der alle kjenner alle, bur eg. Me var omtrent halvparten av mødrene i nabolaget på kurs. Ganske so sprekt, eller kva meiner du? (Ok, eg innrømmer det, eg bur i eit knøtt lite byggjefelt 4 km frå eit relativt lite «sentrum») Men eg trivst, så det er det viktigaste.

Hobbyen min dei siste åra, 11-12 åra… har vore barn og hus. Kanskje på tide å begynne med noko eige att? Har alltid hatt ein drøym om å synge i kor, og det har eg gjort tre gonger i mitt vaksne liv, tre Eg kan ikkje syngje-kor-kurs.  Men det har ikkje ført til hopp opp på eit skikkeleg kor. Nokon som har eit super-kor i Sogndal å anbefale? Elles har eg lukta på strikking og symaskin innimellom, men det vert berre periode-greier. Blogging er ein hobby som har vart ei god stund.

Fortel meg om dine hobbyar! Og gi meg idear til ting eg kan teste ut!

(Og viss det er nokon som har tips mot kjempe-forkjøling, så tek eg mot det òg)

Forkjøla klem frå

-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.