Min adventskalendar; 15. desember – sjokoladekjeksbitar

OK, veit ikkje heilt om eg er snill eller slem no, det får du avgjere sjølv.

snø

Sjokoladekjeksbitar

200 g hakka lys sjokolade
2 ss lys sirup
185 g smør
2 ss fløyte
250 g hakka søt kjeks (gjende, bixit e.l.)
200 g mandelflak
1,5 dl kokos

Glasur
150 g mjølkesjokolade
15 g smør

Kle ei form, ca 20×30 cm med bakepapir, smør det. Bland saman sirup, sjokolade, smør og fløyte i ein stor kjele. Rør til alt er smelta, ikkje kok det! Ha i kjeks, mandlar og kokos. Trykk ut i forma, hell over smelta sjokolade/smør. Set kaldt og del opp i små firkantar.

Og set hengelås på boksen!

-Gudrun-
Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.