Min adventskalendar; 16. desember – enkel nisse

snø

I dag deler eg ein idè til ein enkel og dekorativ nisse. Idèen meiner eg det var sjefen min som hadde. Me skal lage oss nokre slike no til jul. Dei skal få plass attmed inngangsdøra.

nisse

Me sager av ei grein, litt skeiv på den eine enden. Der tegna me auge og munn, eller så kan du bruke plastauger. Våre var blaute, veden altså, så me fekk ikkje limen til å henge. Sette på ei raud nissehue, anten som her av strømpe, eller av filt eller du kan strikke eller tove ei. Det enkle er ofte det beste, og svært dekorativt!

-Gudrun-

som begynner å kjenne på stresset no… Har skrive opp «handleliste» for julepresangar og alt no 😉 Jadda, jul vert det lell! I går fekk eg lys i glaset òg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.