Min adventskalendar; 19. desember – pepperkakehuset

snø

Me har, endeleg, fått pynta pepperkakehuset. Ja, eg kjøper husveggane ferdig, eg gidd ikkje lage det sjølv. Men eg lærte noko nytt i år, eller eg spurde om råd på Facebook. Me har alltid sett saman huset etter pynting, for eg har vore så redd for at ungane skal knuse det når dei pyntar. Men i år då, etter tips på Facebook, limde eg saman først og let ungane pynta etterpå. Eg limde veldig! Masse sukker.

pepperkakehus

Som du ser, har eg ikkje lagt meg noko særleg (eller i det heile) borti pyntinga. Dei sat alle tre og berre leste på. Det er minst like masse på andre sida. Men eg har laga ein ny type snø, når eg smelta sukkeret, såg eg at det vart ganske fin snø. Så, i år er det ikkje bomullssnø her i heimen, men etbar sukkersnø.

Kjem ikkje heilt i mål i år heller,
-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.