Tida går fort… ny fuglejaging på gang!

No er det snart seks veker sidan forrige stæroperasjon, og eg  skal i gang igjen. No har eg hatt -4 på det eine auge og 0/+2/2,5 i lesebrille på hitt. Litt slitsomt, men greit når eg fekk vent meg til det. No er eg spent på korleis det vert å aldri sjå skarpt på nært hald meir… Og kor eg skal gjere av lesebrillene.

November er ein rar månad for meg, som deler året inn i sangar, november er liksom inneklemt mellom FN-sangar/Forut/soldaritet-sangar og julesangar. Eg er aldri tideleg ute med juleførebuingane, så julesangar er liksom litt fy-fy endå, og sangane som me sang til foreldrekaffien på FN-dagen treng me ein pause frå, sjølv om eg likar Malawi-popp.

Eg fekk spørsmål i barnehagen i går kva sangar me syng for tida…og måtte ærleg svare at me syng dei sangane som kjem opp av boksen… Høyres merkeleg ut, men det kan dukke opp all slags sangar frå boksen. På måndag dukka t.d. «MÆ sa ein liten grøn frosk»-opp. Såg ikkje den komme, for å seie det slik. 😉 Merkeleg, seier du? Sidan det er «mi» samling? Nei, ikkje i det heile teke, eg likar impulsivitet og plukkar opp dei sangane som boksen sender meg. 😉 Rar? Jau, det kan eg seie meg enig i. Men samlingsboksar er geniale i så måte! Prøv sjølv, ein boks full av ting, så får du assosiasjonar til sangar du nesten har gløymt.

Kva er dine november-sangar? Heime, når minsten skulle legge seg, sang eg Kurrin Bæ fem gonger hin dagen. Den hadde han sikkert ikkje høyrt før, men når han sa Bæ-bæ, så «kom» Kurrin Bæ, som er min all time favourite saue-sang. Og eg måtte synge den mange gonger, mens han lagra 😉 Spørs om eg må ta med meg Kurrin Bæ i barnehagen òg…

Ha ei fin helg, alle saman. Nyt dagane medan dei er her. Eg skal på den årlege, og før omtala, festen for søstra mi i morgo. Med kviss og Jakob Sande på rams, spennande å sjå korleis dette går…

Klem, Gudrun

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.