Endå ein ekstra post ;)

Eg har student no, spennande og ganske nytt for meg, tiltross for 16 års fartstid i barnehagen. Har hatt jobbar som ikkje har passa saman med student-rettleiing. Dei to første åra eg jobba, hadde eg deltidsstillingar i to forskjellege barnehagar. Dei neste tre åra, var det heller ikkje rom for rettleiaroppgåver pga forskjelleg. Og så vart det mange år med spes.ped., men no er eg pedagogisk leiar på den vesle, fine gruppa mi, og har då altså fått meg student 😀

Og då må eg jo lese meg opp litt, og kom over dette i Temaheftet

Eg skulle ha skrive kor eg hadde henta det frå, men det gjer eg altså her 😉 Det var eit fint sitat, som passa utruleg godt til bildet av mi eldste og min yngste. Kva er vel bedre enn å ha verdas beste storesøster? Her er ho åtte år, mens broren er nyfødd. Framleis er ho verdas beste storesøster til denne vesle broren, sjølv om han no snart er tre år og kan irritere ein gråsten 😉

Ha ein fin kveld!

-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.