Min adventskalendar; 2. desember – sjokolade karameller

Så var det måndag. Eg delte karamell-oppskrifta mi i fjor, og tenkte at eg skulle gi deg jenta mi si oppskrift i dag. Kjempe gode, og heilt annleis enn mine. Desse vert meir sprø og smeltar på tunga.

snø

Hilde sine karameller

210 g sukker
210 g glukose (apoteket)
30 g smør
3,3 dl fløyte
50 g sjokolade
Kok sukker, glukose, smør og fløyte til den er lysebrun,
rør med visp.
Ta gryta av plata og tilset sjokoladen.
Rør godt og hell straks over på matpapir.
Kutt i bitar når den er kald.

I desember kosar me oss, det er greit! Viss du prøver oppskrifta, fortel oss korleis det gjekk! Sant det vart gode karameller?

Kos deg i adventstida <3

-Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.