Mitt nye dokketeater

Eg har fått dokketeateret mitt! Her står det på golvet, men det er meininga at det skal stå på eit bord. Det var med 8 fingerdokker òg. Og i tillegg har eg eit relativt breitt utval av finger- og handdokker, så dette skal verte bra!! Genial utforming! Og den grøne plata er tavle, som kan skrivast på, t.d. tittelen på teateret, og klokkeslettet for framsyninga.

Alle tre ungane, 3, 8 og 11, tykte det var kjempe moro! Og det samme tykte eg. Gledar meg til å dikte mange fine historiar, og lage fleire fingerdokker. Trur eg skal utnytte innspurten av 4H-prosjektet til 11 åringen. Viss eg får ho til å lage litt dokker til meg, så vert nok dette bra. Og det er jo vinn-vinn 😉

Kos deg i haustmørke kveldar, har du eit forslag til historiar? Eller idè til ei dokke? Let me know!! Takk <3 -Gudrun-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.