Eg har slutta!

Eg har forlatt barnehagen etter 26 år, og fått meg ny jobb, dog fortsatt med mennesker, men ikkje i barnehagen. Eg har hatt min siste planlagde dag i barnehagen, med mi siste samlingsstund. Samlinga vart ikkje særleg bra ein gong, for eg visste at det kanskje var siste dagen eg jobba i barnehagen.

Det var forferdeleg!

Eg gjekk heile dagen og visste, dette er min siste dag. Eg fronta det ikkje, men sa som sant var, til dei som spurde, at jau, dette var siste dagen som var planlagt at eg skulle jobbe i barnehage. Det var veldig rart! Eg elskar jo barnehagen, og elskar samlingsstunda. Og eg er ein god barnehagelærar, ein trygg vaksen, som bryr seg.

Så kvifor slutta eg?

Eg valgte meg sjølv. Var lei av å ikkje strekke til, drive med brannslokking, mangel på tid. Eg veit ikkje om eg kjem til å gå tilbake til barnehagen etter endt permisjon, men eg tvilar. Har lyst til å komme innom i barnehagen, som vikar ein dag innimellom, eller på besøk. Det er vertfall godt med ein pause.

Hand- og fingerdokker. Rev, Bjørn, Sjiraff, Larven Aldrimett, griser og ulven
Handdokke av Rev, Bjørn, Sjiraff, Larve. Fingerdokker; tre små griser og ulven.

Feirer med eit sal!

Det er ganske fullt i nettbutikklageret mitt. Sidan eg ikkje lenger skal jobbe i barnehage, så kan eg glede barnehagebarn med hand- og fingerdokker i deira samlingsstunder. Eg har hatt dokkelageret mitt på loftet over garasjen, no har det vorte omdisponert, så plutseleg er dokkelageret mitt i loftsstova i huset, og der er det fullt! Så eg køyrer i gong eit sal som varer ut året, sjekk nettbutikken. Du får den store dokkepakken til kun kr 555,-. Og megapakken til kun kr 1999,- Det er óg andre tilbod, sjekk gjerne ut.

Eg håpar norske barnehagar beheld gode barnehagearbeidarar. For det er jo den finaste, kjekkeste jobben i verda <3

Klem fra Gudrun

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.